Apputvikling

Apper er ypperlige verktøy som er lett tilgjengelig for brukerne. Vi utvikler brukervennlige apper for iOS og Android. I Creative Heads Tech har vi alltid dine behov i fokus. Vi foretar en grundig kartlegging av dine behov og hvilken teknologi appen skal bygges på.

Deretter tar vi noen runder med prototyping, design og brukertesting for å perfeksjonere den tiltenkte løsningen. Sluttresultatet er en app som fungerer akkurat slik du og brukerne dine ønsker.

Hybrid- eller native-app?

I Creative Heads Tech utvikler vi både hybrid og native-apper. Forskjellen på de to typene ligger i ytelse, funksjonalitet, utviklingstid og kostnader. Avhengig av prosjektets natur og formål velger vi den teknologien som passer best slik at vi bygger en robust og solid løsning for deg.

Brukervennlige apper med universell utforming

Enten du ønsker en hybrid- eller native-app, er det viktigste for oss å bygge en app med god ytelseskapasitet og med brukervennlighet i kjernen. Vi sørger for at din app er i henhold til standardene for universell utforming slik at alle kan forstå og ta del i informasjonen eller tjenesten du tilbyr.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål eller lurer på hva vi kan hjelpe deg med kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi kommer tilbake til deg snarest.