Erkeengler

Stiftelsen Erkeenlger ble grunnlagt 2020 av Juma Iraki. Hensikten og formålet med Erkeengler er å kunne tilby finansiell støtte for både enkelt individer og organisasjoner/idrettslag. Dette gjøres ved å ta i mot donasjoner fra enkeltpersoner og bedrifter som da fordeles ut til de ulike søkere dersom søknad blir godkjent.

Nettbutikk + donasjon løsning

Vi har utviklet en liten modul for Erkeengler slik at de kan ta i mot både engangsdonasjoner samt gjentakende donasjoner. Nettsiden til Erkeengler har også en nettbutikk hvor de selger produkter i eget merkevare. Med hensikt om å samle inn mest mulig midler til lokale søkere.

ERP/Regnskaps integrasjon

For at administrasjon og oppfølging skal foregå på best mulig vis for de som administrerer Stiftelsen Erkeengler er det viktig at gode integrasjoner i bunnen er på plass. Erkeengler bruker i dag PowerOffice som økonomisystem som er et av Norges største regnskapssystemer. Vi har utviklet en integrasjon mellom PowerOffice og nettbutikken som overfører alt av ordrer, kunder og produkt data automatisk slik at det blir enklere for regnskapsføreren å holde styr på ting.

Trenger du hjelp med nettbutikk?

Send oss gjerne en uforpliktende melding så skal vi finne ut hvordan vi kan hjelpe deg!