Integrasjoner

Med gode integrasjoner i dine webløsninger sparer du både tid og penger.

Skreddersydde integrasjoner

Vi har lang erfaring med å utvikle integrasjoner som letter din arbeidshverdag og gjør deg og din bedrift mer effektive. Det frigjør tid som du heller kan bruke på salg, produktutvikling og andre aspekter av forretningen din.

Vi kan tilbyr ferdig utviklede integrasjoner for blant annet ERP systemer som PowerOffice og Tripletex med mulighet for tilpasninger ved behov. Dersom du har behov for skreddersydde integrasjoner mellom andre systemer kan vi bistå med dette også.

Vi har dine behov i fokus

I Creative Heads er vi opptatt av å forstå dine behov når vi jobber med å utvikle integrasjoner og automatikk. Din bedrift er unik, og dine behov er ikke de samme som andres. Da passer det dårlig med “one size fits all”-løsninger.

Det er viktig å kartlegge hvor du har behov for automatisering. Hvilke systemer er viktige for deg, og hvor pleier det å oppstå flaskehalser? Når alt er kartlagt starter utviklingen av integrasjonsarbeidet.

Nettbutikk integrert mot betalingsløsninger

Dersom du selger varer eller tjenester på nettet, er det viktig å velge riktig partner for nettbetaling. Den skal passe både deg og kundene dine. I Creative Heads har vi jobbet med mange ulike betalingsløsninger og kan hjelpe deg med å velge den som passer best for deg og dine kunder.

Nettbutikk integrert mot ERP-løsninger

Med integrasjon i nettbutikken mot din ERP-løsning er det enkelt å å synkronisere lagerbeholdning, produkter, ordrer og kundeinfo. Det gjør at du slipper å flytte data manuelt, og gir mer effektiv drift.

Alle som jobber med regnskap vet at det er omfattende arbeid som krever at du holder tunga rett i munnen. Med integrasjoner som overfører og oppdaterer data mellom regnskapssystemet ditt og dine nettløsninger har jobben aldri vært enklere!

Ferdiglagde ERP integrasjoner

Bruker du Tripletex eller PowerOffice GO som regnskapssystem for din nettbutikk? Da har vi gode nyheter til deg. Creative Heads er Tripletex og PowerOffice GO partnere, vi har utviklet ferdiglagde integrasjoner som kan aktiveres og settes opp ved bruk av våre plugins. 

For mer informasjon kan du besøke Tripletex-integrasjon eller PowerOffice-integrasjon for å se hvordan vi kan hjelpe deg. Dersom du ønsker å få satt opp en integrasjon mellom nettbutikken og regnskapssystemet ditt kan du sende oss en hendvendelse på epost eller ringe oss direkte så svarer vi så fort vi kan.

Bruker du ikke Tripletex eller Poweroffice GO? Fortvil ikke, vi jobber aktivt med integrasjonsutvikling mellom nettbutikker og regnskapssystemer, ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale så skal vi se hvordan vi kan hjelpe deg!

Har du spørsmål?

Har du spørsmål eller lurer på hva vi kan hjelpe deg med kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi kommer tilbake til deg snarest.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group