Nettbutikk

Creative Heads jobber aktivt med utvikling og markedsføring & salg på nett. Vi hjelper deg med alt fra det tekniske til omsetningsvekst og skalering.

Styrker din nettbutikk

I en nettbutikk er det mye som skal fungere samtidig, og hvordan nettsiden flyter har alt å si for din omsetning. Derfor er vi veldig opptatt av at du skal få en nettbutikk som fremviser dine produkter på riktig vis, kommuniserer bra med din målgruppe og er tilrettelagt for konverterende kundereiser.

Teamet vårt tror vi på en kreativ og tverrfaglig tilnærming til problemløsing. Vi har høy teknisk kompetanse og streber etter å levere på de kommersielle målene for at du skal lykkes. Det kommer deg til gode når du skal få i gang din nettbutikk!

Ikke bare en leverandør

Vi har alltid dine behov i fokus først og fremst. Det utføres grundige analyser på å kartlegge hva dine ambisjoner, formål og utfordringer er. Vårt mål er å fungere som en sparringspartner med fellesinteresser for at akkurat du skal lykkes med din unike nettbutikk.

I samarbeid med resten av teamet i Creative Heads stiller vi med et helt team av eksperter innen markedsføring og kommunikasjon. Sammen sørger vi for at din nettbutikk blir akkurat det du ønsker og trenger. Vi hjelper deg med blant annet innholdsproduksjon, merkevarestrategi, annonsering og SEO. Med oss i ryggen er det lettere for deg å lykkes med din nettbutikk, og det er det aller viktigste for oss.

 

Nettbutikk som passer dine behov

Vi utvikler både små og mer teknisk avanserte nettbutikker. Avhengig av dine behov og hvilke mål og ambisjoner du har, velger vi å bygge nettbutikken din enten på WooCommerce som er et av verdens mest utbredte netthandelsplattformer, eller på vår egen nettbutikkplattform som vi har utviklet selv. Ingen prosjekter er like, og derfor tilbyr vi å bygge nettbutikker på disse to plattformene for å kunne imøtekomme virksomhetens krav. Dette gir oss fleksibilitet for å kunne oppfylle krav og gi deg akkurat den løsningen som egner seg best for dine mål.

Integrasjoner gjør det lettere for deg og kundene dine

Vi sørger for gode og effektive integrasjoner mellom regnskapssystemer, betalingstilbydere og lagersystem. På den måten effektiviserer vi de administrative oppgavene i din virksomhet slik at du kan foksuere på viktige aspekter som produktutvikling og kundehendvendelser. Det gir deg en enklere arbeidshverdag, i tillegg til at kunden får en bedre handleopplevelse.

Betalingsløsninger og innløseravtaler

Det er viktig å velge riktig partner for betaling i din nettbutikk. Betalingsløsningen skal ikke bare fungere for deg, men den må også gjøre det enkelt for kundene dine å handle.

Noen betalingsløsninger krever en innløseravtale. En innløseravtale sørger for at du får utbetalt penger når en transaksjon godkjennes i nettbutikkens betalingsløsning.

Vi har jobbet med mange ulike betalingsløsninger og innløseravtaler, og kan bistå med å velge dem som passer best for deg og dine kunder.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål eller lurer på hva vi kan hjelpe deg med kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi kommer tilbake til deg snarest.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group