OKS

Oslo Kristne Senter er en norsk frikirkelig menighet. Den ble stiftet i 1985 av Åge M. Åleskjær etter inspirasjon av den amerikanske forkynneren Kenneth E. Hagin, og tilhører den norske trosbevegelsen. Menigheten ligger i Skedsmo utenfor Oslo, og har per 2019 over 3000 medlemmer. Oslo Kristne Senter består i dag av seks avdelinger i Norge, blant annet Halden, Vennesla, Haugesund, Tromsø og Mexico. Hovedbasen ligger på Kjeller på Romerike (Romerikskirken).

Webløsning

For at OKS skal kunne effektivt publisere innhold for alle sine avdelinger har vi satt opp en multisite løsning. Dette gjør dem i stand til å logge inn fra et og samme sted for å ha tilgang til å oppdare nettsidene til hver avdeling og kommunisere raskt med alle parter. Vi har også satt opp en calendar side for OKS slik at de kan enkelt tilgjengeliggjøre alt av eventer, konserter og samlinger for folk som ønsker å delta.

Det er tilrettelagt for broadcasting på tvers av alle avdelingenes nettsider av artikler, events, nye sider, innhold m.m. Dette gjør administratorene i stand til å krysspublisere oppdateringer uten å måtte gjøre samme type arbeid per avdeling.

Trenger du hjelp med nettbutikk?

Send oss gjerne en uforpliktende melding så skal vi finne ut hvordan vi kan hjelpe deg!