Webutvikling

Vi har lang erfaring med webutvikling, og jobber med flere ulike teknologier og programmeringsspråk. Dette gir deg trygghet når du skal få bygget en god løsning.

Teknologiene vi benytter for webutvikling er som regel JavaScript, React.js, Node.js, og PHP. Vi holder oss stadig oppdatert på nye og eksisterende rammeverk for å kunne levere robuste løsninger av høy kvalitet.

Skreddersydd webutvikling

Noen webløsninger krever funksjoner ut over det eksisterende løsninger kan tilby. Det kan for eksempel være portaler eller sider som må skreddersys for én spesiell bedrift.

Vi har har lang erfaring med programvareutvikling både for mobil og web baserte løsninger. Dersom du trenger en løsning som dekker et spesifikt behov, kan vi lage programvare på bestilling som løser akkurat dine utfordringer.  

Backendutvikling

Enkelt forklart er backend en slags grunnmur i en digital løsning. Det er den delen av løsningen som vanlige brukere ikke ser. Selv om den er gjemt bort, er denne delen helt nødvendig for at løsningen skal fungere optimalt.

Vi er dyktige på backendutvikling, og programmerer skreddersydde applikasjoner er integrert mot tredjeparter som er viktige for din virksomhet, enten det er økonomisystemer, betalingsløsninger eller lignende.

Frontendutvikling

Frontend er den delen av koden som handler om visuell presentasjon. Det er altså den delen av løsningen som brukeren av systemet kan se og interagere med. Det er ikke godt nok å bygge løsninger som er appellerende og brukervennlige, løsningen må også være rigget for rask lastetid og respons slik at besøkende ikke hopper av kundereisen. 

Egen utviklet plattform

Dersom du ønsker en mer avansert løsning med flere muligheter og større fleksibilitet, anbefaler vi vår egen, modulære plattform. Om du skal få utviklet en app, system eller web portal har vi utviklet et fundament som gjør det kostnadseffektivt for våre kunder å realisere sine prosjekter.

Plattformen vår fungerer som et fundament hvor vi bygger applikasjoner på toppen som moduler slik at kunden får lansert på kortere tid og til en rimeligere kost. Dette medfører til redusert kost, fleksibilitet og kortere utviklingstid sammenlignet med å utvikle løsninger fra bunnen av.  

Webutvikling i WordPress

WordPress er verdens mest benyttede publiseringsplattform (CMS). Her er mulighetene mange, med et stort utvalg temaer og plug-ins som gjør at du kan tilpasse nettsiden til dine behov. Vi er en gjeng med WordPress utviklere som kan bistå med plugin, tema og REST API utvikling for din nettside/nettbutikk. Alle våre løsninger levert med WordPress er rigget for blant annet rask lastetid, sikkerhet, jevnlige oppdatering av plugins, temaer og WordPress, SSL sertifikat m.m.

Utvikling av nettbutikker

Vi har lang erfaring med å bygge både enkle samt skreddersydde nettbutikker som har særskilte behov. Når vi bygger nettbutikker for våre kunder utvikler vi som regel med WooCommerce i bunn og gjør gjerne tilpasninger på toppen av det. Vi har også en egenutviklet netthandelplattform som vi anvender til å bygge gode nettbutikk løsninger for våre kunder. Basert på virksomhetens behov avgjør vi hvilken løsning som passer best for deg.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål eller lurer på hva vi kan hjelpe deg med kan du ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi kommer tilbake til deg snarest.

Utviklet av Creative, en del av Yes Group