Parketteksperten

Parketteksperten er en av norges ledende leverandører av parkett og gulv til privat markedet. Vi har bistått med webutvikling, integrasjon og performance markedsføring for salg og omsetningsvekst for deres digitale salgskanal.

Hovedkontoret holder til på Fredrikstad i store og fine lokaler med en fysisk butikk hvor du kan handle alt i fra parkett, gulv og tilbehør. Et av behovene deres var å etablere en robust digital tilstedeværelse som fungerte som en salgskanal til selskapet. Det resulterte i at vi valgte å bygge en skreddersydd nettbutikk som imøtekommer virksomhetens og dets kunders krav for å tilrettelegge for gode kjøpsopplevelser.

Nettbutikk løsning

Vi bygget en custom nettbutikk med basert på WooCommerce med bla kvadratmeter kalkulator, FDV dokumentasjons opplasting på produktnivå m.m. Løsningen tilrettelegger for kampanjeperioder, avslag, rabattkoder samt mulighet for redigering av front-end for de ansatte. Dette tillater medarbeiderne å enkelt administrere ordrer, innhold, blogg innlegg og ikke minst utlysning av informasjon til salgsperioder.

En stor nettbutikk som Parketteksperten sin trenger god vedlikehold, oppdateringsmuligheter og ikke minst en god automatikk i back-end som håndterer betalinger og regnskap. Kundene til Parketteksperten har mulighet til å betale med kort, faktura eller del betaling, alt håndert gjennom integrasjon satt opp mot Klarna.

ERP/Regnskaps integrasjon

For at administrasjon og oppfølging skal foregå på best mulig vis for de ansatte er det viktig at gode integrasjoner i bunnen er på plass. Parketteksperten bruker i dag Tripletex som økonomisystem som er et av Norges mest anerkjente regnskapssystemer. Vi har utviklet en integrasjon mellom Tripletex og nettbutikk som overfører alt av ordrer, kunder og produkt data automatisk.


Vi har også tilrettelagt for at de ansatte skal kunne styre produktpriser fra Tripletex uavhengig av om produktene er solgt i kvadratmeter eller i stk. Dette har vi løst ved å integrere produkter solgt i kvadratmeter fra Tripletex mot kalkulatoren i nettbutikken, det sørger for at de ansatte kan justere antall kvadratmeter per pakke, pris per kvadratmeter og pris per pakke, sømløst fra en og samme plass.

For produkter solgt i stk har vi integrert dem mot pris feltene fra Tripletex til WooCommerce som gir enkel administrasjon av opprettelse, sletting og pris justering av produkter på samme vis som for produkter solgt i kvadratmeter.

Har du behov for hjelp med integrasjon mot Tripletex eller et annet økonomisystem? Ta gjerne kontakt med oss så skal vi se om vi kan hjelpe deg.

 
Trenger du hjelp med nettbutikk?

Send oss gjerne en uforpliktende melding så skal vi finne ut hvordan vi kan hjelpe deg!

Utviklet av Creative, en del av Yes Group